Българският национален отбор по волейбол записа първа загуба в мач

...
Българският национален отбор по волейбол записа първа загуба в мач
Коментари Харесай

Франция нанесе първа загуба на България на Евроволей 2019

Българският народен тим по волейбол записа първа загуба в мач в груповата фаза на Евроволей 2019. " Лъвовете " паднаха с 3:0 (19:25, 21:25, 14:25) от Франция, като през целия дуел класата на френския отбор се оказа непреодолима за нашия отбор.
Най-резултатен за нашия отбор бе Цветан Соколов с 10 точки, като бе единственият с двуцифрен актив. 8 точки добави Тодор Скримов, а за Франция Жулиен Линеел бе над всички с 18 точки
Преди това националите ни бяха записали 3 победи - над Гърция, Румъния и Португалия, класирайки се към този момент за 1/8-финалите на шампионата. От груповата фаза им остава да изиграят още един мач - против Италия на следващия ден.
Повече детайлности вижте в Sportlive.bg.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Досега националите ни изиграха три мача и записаха 3 победи - над Гърция, Румъния и Португалия. Това класира отбора ни на осминафиналите на шампионата. От груповата фаза остава да се изиграе още един мач - против Италия на 17 септември.
Отборът на Франция също е без неточност, записвайки 3 чисти победи с по 3:0 над Румъния, Гърция и Португалия и е водач в Група А.  Националите ни към този момент записаха една победа над “петлите ” през 2019 година в шампионата на Лигата на нациите, където България завоюва с 3:2 гейма. Победа за нашите момчета в днешната среща ще обезпечи на процедура по-лек противник на националите за 1/8-финалите от шампионата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР