Българският национален отбор по волейбол със сигурност ще остане извън

...
Българският национален отбор по волейбол със сигурност ще остане извън
Коментари Харесай

Денят на битката за чест и публика

Българският народен тим по волейбол сигурно ще остане отвън топ 6 на международното състезание. След загубата от Съединени американски щати с 0:3, " лъвовете " изгубиха шансове и вяра да продължат напред в шампионата и да заминат за Италия, където ще играят спечелилите в четирите групи, както и двата най-хубави втори тима от втората фаза на шампионата.
Съединени американски щати разруши волейболните ни фантазии за топ 6 в света Американците завоюваха с 3:0
Само че борбата не е завършила!

Тази вечер в 20:40 ч. следва последния мач в групата в София. В " Арена Армеец " " лъвовете " се изправят против Канада. Залогът към този момент не е класиране напред, а чест.

В срещите до тук избраниците на Пламен Константинов демонстрираха, че макар абсурда преди този момент и не изключително огромните очаквания, имат сили да се оправят с сложни противници и да надскочат упованията. Днес обаче става дума за друго.

След като в първия мач в София в залата се виждаха много празни места, против американците атмосферата се приближи до подобаващата за международно състезание. " Арена Армеец " се понапълни и през целия мач аплодисментите и виковете не стихваха.

Снимка: Lap.bg

Показателно за любовта на българската аудитория към волейбола ще е наличието и на днешната среща. " Лъвовете " пък би трябвало да потвърдят, че са подготвени да се борят за всяка топка, макар че това е последния им мач.

Залогът е достойнството на фланелката и любовта на публиката. А развръзката е довечера (23 септември).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР