Българският национален отбор излиза тази вечер срещу Северна Македония в

...
Българският национален отбор излиза тази вечер срещу Северна Македония в
Коментари Харесай

Напред, лъвове! България се хвърля в Скопие за чест и с мисъл за жребия за Евро 2024

Българският народен тим излиза довечера против Северна Македония в своя финален дуел от тазгодишното издание на Лигата на нациите. Срещата ще бъде втора за Младен Кръстаич отпред на трикольорите. Преди три дни сръбският експерт дебютира с 5:1 над Гибралтар, като се видя смяна в държанието на играчите по отношение на предходните игри в шампионата. 

Мачът в Скопие не е без значение и за двата тима - от една страна нашите ще желаят да затвърдят своето събуждане, като е ясно на всички, че Северна Македония е много по-сериозен съперник от Гибралтар, а пък домакините ще тръгнат да трият отрицателното усещане, което оставиха у своите последователи с провалянето от Грузия.
 Трябва ни нова победа! България в люта борба с Косово и Фарьорите да не е при футболните “джуджета ” Трябва ни нова победа! България в люта борба с Косово и Фарьорите да не е при футболните “джуджета ”
Двубоят на стадион " Тоше Проески " има значимо значение за България с оглед наближаващия чоп за квалификациите за Евро 2024 в Германия. Според разпоредбите на УЕФА урните при жребия ще се дефинират въз основата на ранглистата с европейските тимове, формирана съгласно представянето им в Лигата на нациите. 
30  България - Гибралтар
При победа в Скопие " лъвовете " ще си обезпечат попадане в четвърта урна при жребия за квалификациите за европейските финали и ще избегнат неприятния вид да се наредят в пета урна дружно с футболните " джуджета ".
 Кръстаич: В спорта няма мач без значение - желаеме да победим Македония Кръстаич: В спорта няма мач без значение - желаеме да победим Македония
Очаква се Кръстаич да не направи доста промени по отношение на своя сполучлив дебют. Съществува възможност сръбският познавач да промени системата на игра, която употребява в Разград против Гибралтар: 3-5-2, и да заложи на четирима в защита. Не е изключено на мястото на Иван Турицов по десния фланг да се появи Йоан Стоянов, който през лятото подписа с израелския гранд Апоел (Беер Шава). 
 Десподов: За македонците това е повече от мач, само че излизаме единствено за победа Десподов: За македонците това е повече от мач, само че излизаме единствено за победа
В отбрана би следвалото да бъдат титулярите от предната среща Петко Христов, Валентин Антов и Антон Недялков. Почти несъмнено под рамката още веднъж ще застане Даниел Наумов, а в междинната линия местата си ще запазят Филип Кръстев, Илия Груев и Илия Стефанов. Капитанът Кирил Десподов е неоспорим титуляр, а е прекомерно евентуално в игра още веднъж да влязат вкаралите голове на Гибралтар Марин Петков и Радослав Кирилов.

В исторически проект продължаваме да имаме позитивен баланс против Северна Македония и това няма да се промени довечера, както и да приключи срещата: имаме четири победи, две равенства и две загуби против югозападните ни съседи, като единствено един от въпросните мачове до момента не е бил другарски - този през юни, приключил 1:1 на наша територия. 
 Милевски: Новият треньор на България обърка разбора ни, политиката е за политиците Милевски: Новият треньор на България обърка разбора ни, политиката е за политиците
Настроенията в Северна Македония са за победа над българския състав, а нощес из коридорите на скопския стадион звучеше един от шлагерите на емблемата на югофолка Весна Змиянац. Дано тази вечер домакините нямат мотиви за футболно забавление!

Северна Македония - България 

Вероятни сформира: 

Северна Македония: Столе Димитриевски, Гьоко Зайков, Висар Муслиу, Дарко Велковски, Езджан Алиоски, Елиф Елмас, Енис Барди, Стефан Спировски, Стефан Ашковски, Александър Трайковски, Дориан Бабунски

България: Даниел Наумов, Петко Христов, Валентин Антов, Антон Недялков, Йоан Стоянов, Илия Груев, Филип Кръстев, Илиян Стефанов, Марин Петков, Радослав Кирилов, Кирил Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР