Българският национал Валентин Антов изгледа от пейката победата на Болоня

...
Българският национал Валентин Антов изгледа от пейката победата на Болоня
Коментари Харесай

Валентин Антов не игра при обрат на Болоня

Българският национал Валентин Антов изгледа от пейката успеха на Болоня над Кротоне с 3:2, пристигнала след поврат на " рособлу ".

Първата по-опасна обстановка в дуела бе пред вратата на Кротоне. В 7-ата минута Родриго Паласио стреля с глава, което принуди Кордас да прави избавяне. В 19-ата минута Симу стреля около вратата на Скорупски.

В 32-ата минута Кротоне поведе в резултата. Месиас вкара страховит гол от директен свободен удар, като не остави никакви шансове на Скорупски с изстрела си. Пет минути по-късно се наложи намесата на видео помощник рефера, който отсъди дузпа за домакините. Зад топката застана Симу, който удвои преднината на Кротоне.

Обратът на Болоня стартира в 62-ата минута, когато Родриго Паласио асистира на Сумаоро, който засече топката в опразнената врата за 2:1. В 70-ата минута " рособлу " изравни, откакто Шутен се разписа с изстрел от границата на наказателното поле. Шест минути преди края на мача гол на Андреас Сков Олсен донесе успеха на Болоня.

Със извоюваните три точки отборът на Валентин Антов към този момент има актив от 34 точки на 10-ата позиция, а Кротоне е финален с 15.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР