Българският национал Симеон Славчев остана неизползвана резерва за своя Карабах,

...
Българският национал Симеон Славчев остана неизползвана резерва за своя Карабах,
Коментари Харесай

Тимът на Симеон Славчев падна в Северна Ирландия, но запазва шансове

Българският национал Симеон Славчев остана неизползвана запаса за своя Карабах, който позволи загуба 2:3 на открито против северноирландския Линфийлд в първи мач от плейофите на Лига Европа. Резултатът въпреки всичко дава всички шансове на казахстанците да продължат напред при положителна развръзка след седмица.

За втори следващ мач на своя отбор 25-годишният Славчев остава на пейката и не се появява в игра. Същото му се случи и при успеха с 1:0 над Кешла на домашната сцена през уикенда. За последно той игра като титуляр на 13 август при злощастния реванш (0:2) против кипърския АПОЕЛ от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

На „ Уидзор Парк” в Белфаст срещата потегли отлично за Карабах, който откри след единствено четвърт час игра. Точен беше бранителят Файкал Рерас. Домакините обаче стигнаха до цялостен поврат след два късни гола тъкмо преди почивката, като и в двата случая помощник беше Андрю Мичъл. Марк Стафърд изравни в 40-ата минута, а в продължението на първата част Шейн Лейвъри означи да 2:1.

21-годишният северноирландец още един път попадна в прегръдките на съотборниците си в 75-ата минута, когато повиши до 3:1.

До края обаче Карабах натисна в търсене на още един гол на непознат терен и го реализира. Във втората минута от добавеното време Магай Гей означи от дузпа, с цел да оформи крайния резултат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР