Българският национал Ивелин Попов беше картотекиран от Ростов за втората

...
Българският национал Ивелин Попов беше картотекиран от Ростов за втората
Коментари Харесай

Попето ще играе с нов номер

Българският национал Ивелин Попов беше картотекиран от Ростов за втората половина от сезона в Русия. Родният халф ще играе с нов номер - 8, откакто в Спартак (Москва) носеше обичания си 71.

Попето беше окуражителен от старши треньора Валерий Карпин, който чака от него да се трансформира в един от водачите на отбора. " Напуснаха ни значими фигури като Сверир Ингасон, Аяз Гулиев и Дмитрий Скопинцев, само че техните прехвърляния донесоха в клубната каса близо 10 млн. евро. Взехме обаче Попов, Роман Ерьоменко и Миха Мевля, които са потвърдени футболисти и са топ класа за Русия. Разчитам на тях да покажат същинските си благоприятни условия ", показа Карпин в изявление за " Спорт-Експрес ".

Връщането на словенеца Мевля е сериозен трансферен удар за Ростов. Централният бранител загуби титулярното си място в Зенит след привличането на Ярослав Ракицкий и беше покрай контракт с Емполи, само че поради минимално закъснение при оформянето на документите договорката не можа да се реализира.

Вчера Ростов се снабди и с нов формален спонсор в лицето на компанията Ростселмаш. След два дни тимът от Ростов на Дон приема Краснодар в 1/4-финал за Купата на Русия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР