Българският национал Георги Костадинов влезе като резерва за Арсенал (Тула),

...
Българският национал Георги Костадинов влезе като резерва за Арсенал (Тула),
Коментари Харесай

Ахмат отново се оказа непреодолим за Костадинов и компания

Българският национал Георги Костадинов влезе като запаса за Арсенал (Тула), а тимът му стартира новия сезон в РПЛ с нулево тъждество против Ахмат. Тенденцията " артилеристите " да играят мъчно против този противник се затвърди и домакините сътвориха прекомерно малко в предни позиции, с цел да разчитат на по-добър резултат.

В началото след удар на Максим Беляев топката мина на сантиметри от гредата, само че това беше една от дребното забавни обстановки пред двете порти до почивката. Съперниците водеха здрава борба в средата на терена и никой не искаше да отстъпи.

Защитниците на Ахмат доста внимаваха за тарана на домакините Евгений Луценко, който през предишния сезон приключи в топ 3 на голмайсторите. В 42-ата минута отборът от Грозни провежда добра офанзива, само че изстрелът на Бернард Бериша беше неакуратен.

Смените в двата състава оживиха мача, само че още веднъж доминираха единоборствата и внимателните дейности. Георги Костадинов се появи в 64-ата минута на мястото на Игор Горбатенко. Секунди по-късно Бериша пропусна нов късмет да вкара за Ахмат.
До края Арсенал опита да стигне до трите точки, само че Гиорги Шелия се оправи с изстрел на Еванс Кангва, а Луценко по този начин и не съумя да се измъкне от лещите на бранителите на гостите.

В идващия кръг Арсенал ще одобри Уфа, а Ахмат ще има тежко посещение на Спартак (Москва).

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 1 кръг, неделя 9 август  Арсенал Тула 0:0краен резулат  Ахмат
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР