Българският нападател на Риека Валери Божинов коментира темата на деня

...
Българският нападател на Риека Валери Божинов коментира темата на деня
Коментари Харесай

Божинов: Роналдо ще мачка в Италия!

Българският нападател на Риека Валери Божинов разяснява тематиката на деня в Италия - прехвърлянето на Кристиано Роналдо в Ювентус. Бившият ни национал игра преди време за "Старата госпожа ", а също така се е изправял против португалеца в британския шампионат.

"Роналдо има душeвността да бъде състезател на Ювентус, а и Ювентус има неговата душeвност на победител. Той идва в тим, в който усърдната работа е в сърцето на триумфите и те се преследват непременно.

Нормално е почитателите да са полудели по него, те са гладни за такава огромна звезда. Ще почувства обичта и топлината на италианските ентусиасти, изключително когато стартира да играе на стадиона в Торино. И противниците му също ще го усетят ", стартира Божинов пред "Туто Юве ".

"За мен Кристиано е №1 в света, постоянно съм го предпочитал пред Меси. Той постоянно е желал да бъде най-хубавият, работи непрекъснато за това и е най-завършеният състезател. Видяхме го и на Световното. Познавам го добре, тъй като съм играл против него, когато бях в Сити. Той ни вкара и гол тогава.

Мисля, че той ще е голмайсторът в Италия, освен това с лекост. Щом Мауро Икарди може да вкара 29 гола с Интер, Роналдо може да вкара 30-40 с Юве. Особено като има играчи като Дибала и Игуаин до себе си. В Италия всички ще усетят наказването на Роналдо ", продължи играчът на Риека.

"С неговото привличане Ювентус автоматизирано става и любимец за трофея в Шампионската лига. Но въпреки всичко всичко се взема решение на терена, а видяхме какво стана на Световното и по какъв начин някои от огромните любимци на хартия не направиха нищо ", сподели още Божинов по адрес на Роналдо, след което разяснява и легендата Джиджи Буфон, с който разделяха една съблекалня.

"Макар персоналната карта на Джиджи да споделя, че той е на 40, съгласно мен се усеща доста по-млад. И щом реши, че още му се играе футбол, постъпи вярно като мина в ПСЖ. Той може умерено да играе и до 45 години. Да, Юве загуби водач в съблекалнята в негово лице, само че си купи нов подобен като Роналдо ", добави Божинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР