Българският нападател Милчо Ангелов вкара своя 12 гол през сезона

...
Българският нападател Милчо Ангелов вкара своя 12 гол през сезона
Коментари Харесай

Българин с 12-ти гол в Румъния

Българският нападател Милчо Ангелов вкара своя 12 гол през сезона в Румъния, а неговият ФК Брашов започва втората фаза в Лига 2 с безапелационна победа с 3:1 над Виторул Пандури (Търгу Жиу). Гостите от Търгу Жиу откриха резултата в 23-ата минута, в последната на първото полувреме юношата на Черноморец (Бургас) изравни от дузпа, която самичък си завоюва. Той направи двойно подаване с португалеца Диого Изата, влезе в наказателното поле и там беше съборен с ръка.

След почивката два гола на Мариян Чика-Рошъ оформиха крайния резултат 3:1. С този триумф " жълто-черните " от Брашов имат 31 точки на група В на плейаута и заемат 2-ата позиция. В зоната на изпадащите са Рипенсия (Тимишоара) и Униря (Констанца).

Така някогашният футболист на Славия и ЦСКА има 8 гола в постоянния сезон, 1 в плейофите и три за купата на страната. Този актив го прави и чужденецът с най-вече маркирани голове през сегашния сезон в румънската Лига 2. Българинът е един от играчите с най-вече минути през този сезон, като е взел присъединяване във всичките 20 кръга и е натрупал общо 1559 минути.

В плейофа за влизане в елита Цветелин Чунчуков се разписа за КСА Стяуа при триумфа с 3:0 над Униря (Деж), като отборът му поделя 1-ото място с Политехника (Яш) с по 43 точки. Политехника завоюва с 2:1 при гостуването си на Оцелул, където Илия Димитров към момента чака дебюта си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР