Българският младежки Червен кръст (БМЧК) стартира Национална кампания #УмножиДоброто по

...
Българският младежки Червен кръст (БМЧК) стартира Национална кампания #УмножиДоброто по
Коментари Харесай

Българският младежки Червен кръст стартира Национална кампания #УмножиДоброто

Българският юношески Червен кръст (БМЧК) започва Национална акция #УмножиДоброто във връзка Деня на Земята и по отношение на отбелязване на 100-годишнината на младежката организация. Кампанията ще се организира в границите на четири дни, от 22.04 до 25.04.2021 година, като в този интервал в цялата страна ще бъдат засети 100 дръвчета от доброволци, чиновници и другари на организацията.

Целта на акцията е да насочим вниманието на обществото към тематиките екология и климатични промени и също по този начин да призовем хората да провеждат и организират повече акции и действия за запазване на околната среда.

Като част от Национална акция #УмножиДоброто ще бъдат осъществени серия интензивности на територията на всички 28 регионални организации на Българския Червен кръст, измежду които и отразяване на дейностите в обществените мрежи. Името на акцията #УмножиДоброто е определено неслучайно и цели да предизвика хората посредством доброволчество и щедрост да потърсят повече способи да вземат участие в действия за възстановяване на благосъстоянието на децата и младежите и обществото в целокупност. Всички дръвчета, които ще бъдат засети, са дарени от Гората.бг.

Уважаеми сътрудници, каним Ви на 22 април 2021 година (четвъртък) от 10:30 ч. в Националния учебно-логистичен център на БЧК в с. Лозен, където ще се даде старт на Националната акция и ще бъдат засети 30 дръвчета от доброволци, чиновници и деца от детски градини. Цялото събитие ще се организира навън и при съблюдаване на епидемиологичните ограничения

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР