Българският лекарски съюз предлага проф. Тодор Кантарджиев да бъде награден

...
Българският лекарски съюз предлага проф. Тодор Кантарджиев да бъде награден
Коментари Харесай

Предлагат проф. Кантарджиев за орден Стара планина

Българският лекарски съюз предлага проф. Тодор Кантарджиев да бъде награден с медал „ Стара планина ". Това излиза наяве от писмо, изпратено до президента Румен Радев и до премиера Стефан Янев .

За задачата президентът би трябвало да издаде декрет за оценката, което е за изключителни достижения и скъп принос в региона на науката и медицината.
 Проф. Кантарджиев: Трябва да наблегнем на имунизацията Проф. Кантарджиев: Трябва да наблегнем на имунизацията
Благодаря човешки на хората - разбрах какъв брой доста ме почитат. Искам да се поклоня пред сътрудниците, тъй като станаха малко небрежно нещата,...

„ Огромен е приносът му в битката с подлата болест и преодоляването на пандемията от COVID-19 у нас, което се дължи значително на неговите решения, рационални препоръки и навременни дейности. Той и екипът му откриха английския вид на ковид на наша територия ", пишат от БЛС до президента. Те означават и че на последните влиятелни награди на Български лекарски съюз здравната колегия отличи проф. Кантарджиев в специфичната категория " Борба с пандемията – COVID-19 ".

Припомняме, че здравният министър доктор Стойчо Кацаров като шеф на НЦЗПБ. Това провокира неодобрение на сътрудниците му, които няколко дни излизаха на митинг с искане проф. Кантарджиев да бъде върнат на поста. Но в последна сметка това не се случи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР