Българският комисар по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел

...
Българският комисар по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел
Коментари Харесай

Еврокомисар Мария Габриел ще открие Bulgarian Digital...

Българският комисар по цифрова стопанска система и цифрово общество Мария Габриел ще открие седмицата на цифровите технологии – Bulgarian Digital Week. BDW ще организира по време на 75- тото издание на Международния механически панаир в Пловдив от 23-ти до 28-ми Септември.

През септември в Града под тепетата ще се организира седемдесет и петото издание на Международния механически панаир Пловдив. Той е един от най-елитните бизнес конгреси освен у нас, само че и в цяла Югоизточна Европа. Тази година уредниците са решени да създадат събитието още по-атрактивно и съвременно, като за задачата главен акцент в програмата му ще бъде Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 - на която ще бъдат показани последните нововъведения в региона на осведомителните технологии и телекомуникациите. Непременно отбележете датите от 23-ти до 28-ми септември в календара си, тъй като цифровата седмица ще даде на всички интересуващи се от технологии, богата стратегия и вълнуващо преживяване.

Множество изненади за посетителите на Bulgarian Digital Week 2019 Както към този момент споменахме, програмата на това огромно събитие е наситена с атрактивни събития, които се окачва да привлекат интереса на над 30 000 гости тази есен. Вижте какви изненади са подготвили уредниците на цифровата седмица. Типично в духа на Пловдивския панаир ще се организира ревю на компании. Този път обаче Digital Expo дава обещание да бъде доста по-интересно, новаторско и друго от всичко до в този момент. Очаква се да вземат присъединяване над 600 водещи компании от страната и чужбина. Всяка от тях ще има особено построен съвременен щанд, където ще показа на присъстващите своите артикули. Представителите на компаниите ще опишат повече за вълнуващия път на цифровата промяна, по който са поели и за изгодите от използването на цифрови решения за бизнеса. Digital Expo ще даде опция на изложителите да разширят известността на своя бранд, да срещнат евентуални сътрудници, клиенти и даже вложители.

Ако и вие желаете да станете част от ревюто, към момента имате късмет да го извършите, само че побързайте, тъй като местата са лимитирани. Интересните събития не стопират до тук. По време на цифровата седмица ще се проведат 13 конференции, които ще обиден проблемите и цифровите решения в областта на цифровите технологии, интернет маркетинг, умните градове, стартъпите, логистиката и така нататък В тях присъединяване ще вземат едни от най-извените експерти с дълготраен опит. Очакват се над 250 лектори. Посещението на 13-те конференции ще бъдат с безвъзмезден вход за всички записали се до 10-ти Септември. Организаторите са подготвили и особено цифрово шоу, на което ще бъдат показани някои от най-интересните изобретения в региона на роботиката, нанотехнологиите, VR и други Ако посетите събитието, безусловно вземете с вас и децата си, тъй като за тях също ще има изненада - специфични работилници, в които малчуганите ще могат да вземат присъединяване и да се допрян до вълнуващия свят на технологиите. Както сами може да забележите, тазгодишното издание на Bulgarian Digital Week предлага неограничени благоприятни условия за всички участници. Станете и вие час от това премеждие и се запишете за присъединяване! Повече информация за методите, по които може да го извършите ще откриете на формалния уебсайт на събитието - https://bdw.bg/ Водещи компании показват цифрови решения за бизнеса Организатор на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 е взаимното партньорство сред Интернет Медиа Груп ООД (организатор на емблематичните събития от сферата на цифровите технологии - Digital4Plovdiv, Digital4Varna) и Международен Панаир Пловдив.

Източник: novinite.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР