Българският футболист Филип Кръстев е пристигнал по-рано днес в Манчестър,

...
Българският футболист Филип Кръстев е пристигнал по-рано днес в Манчестър,
Коментари Харесай

Филип Кръстев е в Англия за преговори със Сити Груп

Българският футболист Филип Кръстев е дошъл по-рано през днешния ден в Манчестър, където ще организира диалози с управлението на Манчестър Сити Груп.

Кръстев ще остане два дни в Англия, където ще премине медицински прегледи и ще се срещне с отговорниците за всички футболисти, които са част от фамилията на " жителите ". Заедно с юношата на Левски в Манчестър е и неговият управител Николай Жейнов.

Припомняме ви, че Филип Кръстев е благосъстоятелност на белгийския Ломел, който е част Манчестър Сити Груп. На процедура правата на юношата на Славия се държат от компанията, която ръководи първенеца на Англия, както и редица други тимове в Европа и по света.

Очаква се от Сити Груп да предложат нов контракт на 21-годишният футболист, както и да обсъдят с него възможен трансфер.

В началото на календарната 2022 година Филип Кръстев се завърна у нас, с цел да играе като преотстъпен за тима на Левски. По всяка възможност той ще остане при " сините " до края на сегашния сезон, след което още веднъж ще премине в тим от чужбина.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР