Българският футболен съюз подписа 5-годишен договор за партньорство с BLOCKSPORT

...
Българският футболен съюз подписа 5-годишен договор за партньорство с BLOCKSPORT
Коментари Харесай

БФС подписа договор с нов спонсор

Българският футболен съюз подписа 5-годишен контракт за партньорство с BLOCKSPORT AG, водещ швейцарски снабдител на новаторски софтуерни решения в областта на спорта. По този метод БФС става първата спортна федерация в света, която ще построи цялостна цифрова екосистема – със особено приложение за ентусиастите, почитател токени и NFT-платформа, оповестиха от централата.

Революционната стъпка ще даде опция за потреблението на всички благоприятни условия на блокчейн технологиите и токенизацията в поддръжка на българския футбол и българския спорт като цяло. Редица клубове към този момент са се възползвали от цифровите нововъведения, само че това е първият случай, в който всички услуги са взаимносвързани и обединени под една шапка.

Целта на новото партньорство е да бъдат създадени цифрови способи ентусиастите да бъдат по-ангажирани с националния тим, като стартът ще бъде даден с ново интерактивно приложение за последователи както на територията на България, по този начин и в чужбина. Следващата стъпка ще бъде стартирането на NFT-та (оригинални елемeнти – фотоси, видео и други цифрови файлове за колекционери), както почитател токени на националния тим, които ще дават опция на последователите да се възползват от извънредни предложения и бонуси.

BLOCKSPORT е единствената компания в света, която предлага неспекулативни потребни почитател токени, създадени с ясната концепция да генерират действителна връзка с публиката. Посредством тях се основават разнообразни равнища на цифрово участие със съответните привилегии и услуги.

„ Изключително съм горделив от обстоятелството, че Българският футболен съюз е първата федерация с изцяло приключена цифрова екосистема. Това ще помогне освен на националния ни тим, само че и на елитните ни клубове и на ентусиастите. Често четем информации за американски, британски и немски шампионати и федерации, които афишират сходни търговски партньорства и прибавят спомагателна стойност към по този начин или другояче развития си спорт. Убеден съм обаче, че нашият план е крайъгълен камък в тази част на Европа – район, който обичайно създава гении и добър футбол. Радвам се, че Българският футболен съюз и нашите сътрудници регистрират големия капацитет и дружно сме подготвени да открием нови хоризонти в цифровото пространство. Това не просто ще ни издигне на друго равнище, само че и ще ни помогне да притеглим вложения във футболната промишленост и в спорта като цяло. Силно се надявам другите федерации в страната и на Балканите да последват образеца ни и да открият опциите на цифровата промяна. Благодаря на екипа ми за усърдната работа по плана в последните 12 месеца и нямам самообладание за идващите стъпки в това революционно начинание “, съобщи президентът на БФС Борислав Михайлов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР