Българският футболен съюз и онлайн букмейкърът efbet подписаха спонсорски договор.

...
Българският футболен съюз и онлайн букмейкърът efbet подписаха спонсорски договор.
Коментари Харесай

БФС подписа договор с efbet за генерално спонсорство

Българският футболен съюз и онлайн букмейкърът efbet подписаха спонсорски контракт. Контрактът е за 4 години. Компанията продължава с дълготрайната си поддръжка към родния футбол, като за първи път ще поддържа националния тим по футбол на България.

Договорът подсигурява извънредно явяване на всички рекламни и информационни носители на генералния сътрудник в идните квалификационни срещи на българските национали.

" Щастлив съм, че в тези извънредно труднивремена и в обстановката, в която е българският спорт, се намират сътрудници като efbet , които да оказват помощ дълготрайно, с цел да се оправим дружно в компликациите. Много съм удовлетворен, че партньорството с такава огромна компания продължава в името на спорта ", съобщи президентът на БФС Борислав Михайлов.

Договорът дава право на компанията да се назовава " Генерален сътрудник на българския народен тим по футбол ", както и да сложи своето лого на подготвителната екипировка на тима, като това се прави по отношение на регулациите на УЕФА.

От своя страна efbet обезпечава финансова поддръжка на мъжкия ни народен тим, което е естествено продължение на обичайна политика на компанията за поддръжка на българския спорт.
 Георги Гинчев към този момент не заема управителна позиция в СТК
Георги Гинчев към този момент не заема управителна позиция в СТК

Към момента няма изясненост кой ще бъде заместникът му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР