Българският футболен елит изпрати в последния му път бившият играч

...
Българският футболен елит изпрати в последния му път бившият играч
Коментари Харесай

Валентин Михов: Трудно се говори в такъв момент

Българският футболен хайлайф изпрати в последния му път някогашният състезател на националния тим и ЦСКА - Георги Димитров - Джеки. Той умря в неделя на 62-годишна възраст.

Ето какво сподели на поклонението Валентин Михов.

"Лошото е, че ги изпращаме и тогава разбираме какъв брой са огромни. Сещаме се, тъй като до в този момент не бяхме правили по този начин ретроспекция на огромните фигури. Сещаме се когато ги губим. Лошото е, че някои не пререждат. И Гошо, и Динко ме прередиха, тъй като по този начин мисля аз, животът е изработен всеки да си отива съгласно годините ", стартира Валентин Михов.

"Голям човек, огромен футболист, доста добър, Жоро не обичаше най-после да му споделям Джеки. Помагал съм, бил съм му кум. Кум се става когато имаш доверие, когато един човек е другар. Мисля, че оттогава до в този момент, в това число и когато беше във Франция на лекуване се чувахме, най-малко на седмица по веднъж. Трагедия, Бог да го елементарни, огромен футболист и прелестен човек ", добави той.

"Много са били капитани в националния тим, велики капитане, огромен капитане. При него съчетанието от това къде идва, къде отиде, в никакъв случай не се е възгордял, държал се е обикновено, човешки с всички. Трудно се приказва в такива моменти. Прекрасен човек и футболист ", сподели още Михов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР