Българският Франк Синатра, както го наричат феновете, Васил Петров отново

...
Българският Франк Синатра, както го наричат феновете, Васил Петров отново
Коментари Харесай

Васил Петров отново на симфонично турне SymphoNY way 2 -

" Българският Франк Синатра ", както го назовават почитателите, Васил Петров още веднъж потегля на симфонично турне SymphoNY way 2, оповестяват от екипа на изпълнителя. Лятното турне стартира на 9 август от Свети Влас, на сцената на амфитеатър " Арена ".



Следващите дати са 10 август - на открита сцена в парка на с. Марян, община Елена, по покана на читалище " Наука 1900 ". На 15 август Петров е в Кърджали, в двора на Регионалния исторически музей, 16 август - в Казанлък, в Алиолувата къща, 17 август - в Пазарджик, на сцената на драматичиня спектакъл " Константин Величков ".

Концертите не престават и през септември - в София, на 11 септември, на сцената на парк спектакъл " Борисова градина ", на 16 септември - в Благоевград, в зала " Яворов ", и на 17 септември - в Разлог.



Тази година Васил Петров показва актуализирана концертна стратегия SymphoNY way (Симфоничен начин) с нови шлагери от кино тематики, през джаз стандарти, поп и рок шлагери, боса нова музика до типичен творби на международни композитори.

Ще звучат и едни от най-любовните песни от последните 100 години, част от новия му албум Love Songs Vol.1. С огромния тон на Врачанската филхармония, в аранжименти написани за самия него, ще звучи музиката на Beatles, Deep Purple, Стинг, Kiss, филмовите тематики на Джон Уилямс и Чарли Чаплин, шлагери на Франк Синатра, Дюк Елингтън, Антонио Карлос Жобим и френска класика под диригентската палка на маестро Христо Павлов.



На сцената с Васил Петров ще са и джаз музикантите Йордан Тоновски (пиано), Кристиан Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас). Специален посетител е цигуларката Зорница Иларионова, която ще покаже своята гений на типичен творби и кино тематики.



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР