Българският филм "Привличане" е най-гледаният у нас и след втория

...
Българският филм "Привличане" е най-гледаният у нас и след втория
Коментари Харесай

Втора седмица "Привличане" е най-гледаният филм у нас

Българският филм "Привличане " е най-гледаният у нас и след втория уикенд от излизането му на екраните, сочат систематизираните данни от киносалоните. Филмът на Мартин Макариев с Яна Маринова, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Александър Сано, Радина Боршош, Владимир Пенев, Клои Рахал, Николета Лозанова е гледан от към този момент 59 607 фенове и е събрал 506 968 лв. от билетите им.

На второ място измежду най-гледаните филми у нас е премиерният "Червената лястовица ", основан по книгата на някогашния разузнавач от Централно разузнавателно управление на САЩ Джейсън Матюс. Екшънът за рускиня, обучавана за разузнавач, която се влюбва в сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, е гледан от 14 906 фенове и има 153 265 лв. доходи за първите три дни на екраните у нас.

Трето място е за "Черната пантера ", основан по комиксите на Стан Лий и Джак Кърби на "Марвел " от лятото на 1966 година. Екшънът за цар Т`Чала, който се изправя против съперник, с цел да си върне трона на кралство Уаканда, е гледан от 74 948 фенове и има 835 299 лв. доходи за трите седмици у нас.
Четвърта позиция е за "Гномчета у дома ". Анимацията, която събира дружно хора и гномчета за битка против общ зложелател е гледана от 26 120 фенове и има 246 088 лв. доходи за общо 17 дни на екраните.

Пето място е за премиерния от предишния уикенд "Вестник на властта " на Стивън Спилбърг с Мерил Стрийп в основната роля. Историята за публикуването на част от "Виетнамското досие " от "Вашингтон пост " през 70-те години на предишния век е гледана от 5 808 фенове и има 57 908 лв. доходи за първите три дни у нас.
Шеста позиция е за екшън-комедията "Нощни игри ". Филмът, в който се преплитат три истории за едно и също похищение, в което е забъркан и най-големият нарушител "Българинът ", е гледан от 11 339 фенове и има 101 908 лв. доходи за десетте дни на екраните.

На седмо място е биографичният "Принцесата на покера " по книгата на Моли Блум. Историята на някогашната скиорка, която създава интернационална мрежа за игри на покер с високи залози и печели вниманието на ФБР, е гледана от 11 157 фенове и има 115 757 лв. доходи за двете седмици у нас.
Осмо място е за еротично-романтичната история "Петдесет нюанса освободени ". След месец на екраните последният филм от трилогията по романите на Е. Л. Джеймс има общо 117 957 фенове и 1 076 920 лв. доходи от тях.

Девета позиция е за "Три билборда отвън града ", който след предишния уикенд към този момент е с два "Оскар "-а - за женска роля и за поддържаща мъжка роля. Разказът на Мартин Макдона за измислено градче, в което след грубо ликвидиране се разиграват редица от трагикомични обстановки, е гледан от 7 789 фенове и има 72 642 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

На десето място е анимацията "Бикът Фердинанд ". За съвсем трите месеца на екраните у нас, филмът, основан по позната от 30-те години на предишния век история за миролюбив бик, осиновен от фамилията на фермер, на който му се постанова да се върне на арената за бикове, е гледан от 102 697 фенове и има 913 660 лв. доходи.

Извън първите 10 остава последната премиера от предишния уикенд - "Всеки ден ". Тийнейджърската история е гледана от 2 201 фенове и има 19 917 лв. за първите си три дни у нас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР