Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел откри информационен офис в

...
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел откри информационен офис в
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел откри информационен офис в Монтана

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел откри информативен офис в Монтана. „ Като български евродепутат главен мой приоритет е Европа да стигне до всеки български град и село. Затова съм щастлива, че с жителите на Монтана и региона ще имаме опция да поддържаме връзка все по-често и непосредствено. Всеки, който желае да получи информация за Европейския съюз, за правата му като европейски жител или благоприятни условия за учене, работа и финансиране от Европейски Съюз, може да получи тази информация в офиса “, съобщи Ева Майдел по време на откриването, на което участваха претендентът на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за кмет на града Златко Живков, националният представител от ГЕРБ Дилян Димитров, претенденти за общински съветници от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили и жители.

„ Всеки път, когато пристигам в Монтана виждам, че региона се трансформира и последователно се развива по европейски модел ", сподели още Майдел. По думите й за последните 12 години в общината се създава с 50% повече, а брутният вътрешен артикул на глава от популацията се е нараснал с 80%.

Според нея един човек има най-голяма заслуга за това видоизменение и това е кметът Златко Живков. "Убедена съм, че той е индивидът, който може да продължи да преобразява Монтана и се надявам жителите да му гласоподават доверие ", добави Ева Майдел.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР