Българският евродепутат Александър Йорданов коментира пред НоваТВ, че на върховния

...
Българският евродепутат Александър Йорданов коментира пред НоваТВ, че на върховния
Коментари Харесай

Александър Йорданов критикува Борел и иска ЕС да прекрати диалога с Путин

Българският евродепутат Александър Йорданов разяснява пред НоваТВ, че " на висшия представител на Съюза по външна политика ". Така той изясни на Борел.

" Аз съм човек с житейски и политически опит и мога да преценява това. Но това не е единствено моя преценка ", добави Йорданов.

Според него, по този начин се дава доста явен знак на Комисията и на Борел , че би трябвало доста деликатно да премислят връзките, разговорът и контактите с Русия .
 Русия подготвена да скъса с Европейския съюз
Русия подготвена да скъса с Европейския съюз

Ако Европейски Съюз още веднъж наложи наказания, които удрят съветската стопанска система

" Борел по този начин и не разбра, че отива в страна, която от доста години води хибридна война против Европейски Съюз . Хибридната война е без правила. Обвиняваме го в това, че въобще отиде на тази аудиенция ", разяснява Йорданов.

По думите му визитата е в миг , в който Русия е възприела доста изострен курс против Европейски Съюз и е осъществила принуда против един от най-ярките правозащитници в страната - Алексей Навални . Опит за неговото ликвидиране, по-късно наказание и страхотна принуда против жителите, които го поддържат и стачкува.

" Алексей Навални не е просто политически съперник на Кремъл. Той бръкна доста надълбоко в раната на съветското общество . Това е корупцията по висшите етажи на властта ", добави евродепутатът.
 Руснаци стачкуват с рози и сърца против затварянето на Навални
Руснаци стачкуват с рози и сърца против затварянето на Навални

Повече от 100 дами застанах на улица " Арбат " в централната част на Москва

Той разяснява, че съгласно доста евродепутати, налагането на наказания от страна на Европейски Съюз би трябвало да обиден персонално Владимир Путин .

" За задоволително дълъг интервал би трябвало да се приключи разговорът с него по всевъзможен метод . Да му се наложат наказания, както и на неговия кръг от лица и организации, които показват политиката му ", изясни Йорданов.

За него е наложително обединението ГЕРБ - Съюз на демократичните сили да завоюва на парламентарния избор у нас, тъй като било за положителното на хората в страната и за европейското развиване на България .

В началото на февруари Руското посолство в София Навални.
 Захарова: С Борел Европейски Съюз искаше обществено да унижи Русия и се провали
Захарова: С Борел Европейски Съюз искаше обществено да унижи Русия и се провали

Подкрепата на Запада за Навални е за въздържане, като не им се получи, истерясват
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР