Българският диагонал Николай Учиков и аржентинският гранд UPCN (Сан Хуан)

...
Българският диагонал Николай Учиков и аржентинският гранд UPCN (Сан Хуан)
Коментари Харесай

Ники Учиков и UPCN без проблеми на полуфинал за Купата на Лигата

Българският диагонал Николай Учиков и аржентинският гранд UPCN (Сан Хуан) се класираха без проблеми за полуфиналите на шампионата за Купата на локалната Лига (ACLAV). Учиков и компания надиграха изрично съгражданите си от Обрас с 3:0 (25:20, 25:20, 25:23) в последния си мач от Група 2 на шампионата, игран през миналата нощ.

Бившият национал изигра следващия си постоянен мач за UPCN и осъществя 12 точки (1 ас и 61% успеваемост в атака) за успеха. Полският посрещач Збигнев Бартман (4 блока, 43% успеваемост в офанзива и 29% съвършено посрещане) и Мартин Рамос (3 блока, 1 ас и 60% успеваемост в атака) бяха най-полезни за триумфа на гранда с по 13 точки. За отбора на Обрас кубинецът Осмел Камело също се регистрира с 13 точки.

Така волейболистите на UPCN завоюваха първото място в групата с 3 победи от 3 мача и 9 точки и се класираха за финалната четворка на шампионата. Там на полуфиналите Учиков и компания ще играят с другия гранд - първенеца Персонал (Боливар), където играе национала Розалин Пенчев, който стана победител в Група 1. Мачът е в сряда против четвъртък (25 против 26 октомври) от 01,00 часа българско време. В другата полуфинална среща един против различен ще играят Либертад Бурджи Волей (Сан Херонимо Норте) и Сиудад Волей (Буенос Айрес).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР