Българският демо отбор възпламени публиката и събра овациите във второто

...
Българският демо отбор възпламени публиката и събра овациите във второто
Коментари Харесай

Българският демо отбор събра овациите във второто вечерно шоу в Пампорово

Българският демо тим възпламени публиката и събра овациите във второто вечерно шоу на най-хубавите ски инструктори от Интерски конгрес 2019.

Мъжете се пуснаха по писта „ Стената “ с екипи, осветени в цветовете на българския трибагреник, а дамите дефилираха по мини полички. Най-добрите ски инструктори от България демонстрираха съвършено притежаване на ските, като композициите бяха на висока скорост и със комплицирани фигури.
 Преди отбора на България стартираха представителите на Съединени американски щати, които са най-голямата делегация в Пампорово. Освен тях по писта „ Стената “ се пуснаха румънци, унгарци, ирландци, австралийци, датчани, корейци, аржентинци, сан-маринци, чилийци и японци. Освен българите най-вече овации събраха представителите на Южна Корея, Германия и Русия.

Зрителите станаха очевидци на осъществявания на национални танци, скокове, светлинни резултати и доста въодушевление. Сред публиката беше най-хубавият ни алпиец Алберт Попов, единствената ни зимна олимпийска шампионка Екатерина Дафовска и кметът на Чепеларе Славка Чакърова.
В петък всички 33 държави-участнички в Интерски конгрес 2019 ще показват гала-спектакъл на формалното закриване на конгреса, което стартира в 19:30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР