Българският боксьор в тежка категория и претендент за една от

...
Българският боксьор в тежка категория и претендент за една от
Коментари Харесай

Кубрат Пулев се изправя срещу Райдъл Букър пряко по DIEMA XTRA и онлайн в PLAY DIEMA XTRA

Българският боксьор в тежка категория и кандидат за една от международните трофеи Кубрат Пулев влиза в величествен дуел против американеца Райдъл Букър на 10 ноември в зала "Чукчанси Парк " във Фресно, Калифорния. Директното лъчение на мача в България започва в 7:30 ч. в неделната заран по DIEMA SPORT и в платформата PLAY DIEMA XTRA.

Половин час по-рано, както и след края на конфликта, феновете ще могат да видят студийна стратегия с експертни разбори и мнения.

Последният мач на Кобрата се състоя през март, когато победи румънеца Богдан Дину още веднъж в Калифорния. Най-добрият български боксьор залага статута си на наложителен кандидат за купата на IBF и ще търси нокаут против Райдъл Букър, с цел да насочи вниманието си напълно върху възможен дуел против спечелилия от Анди Руис и Антъни Джошуа. Съперникът на Пулев е с баланс от 26 победи и 2 загуби, като тъкмо половината от триумфите му са с нокаут. Той е считан за няколко пъти по-опасен конкурент от в началото планувания съперник на Кобрата – Марк де Мори.

Райдъл Букър стартира кариерата си мощно, само че тя бива прекратена за цели 12 години, откакто влиза в пандиза през 2005 година След излизането си през 2017 година възобновява изявите си на кръга. За последно американецът взе участие в дуел през юни, когато печели с отричане.

"Залагам всичко! Двубоят с Букър е доста значим за мен, изключително като се има поради какво мога да изгубя. Не ме интересува кой ще победи всред Руис и Джошуа, очаквам го! ", показа българският боксьор.

Не пропускайте да наблюдавате развръзката на 10 ноември от 7:30 ч. директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР