Българският боксьор Кубрат Пулев разказа своята версия за случилото се

...
Българският боксьор Кубрат Пулев разказа своята версия за случилото се
Коментари Харесай

Кобрата даде своята версия пред комисията

Българският боксьор Кубрат Пулев описа своята версия за случилото се с Джени Суши след успеха му над Богдан Дину през март месец тази година, споделя Nova.bg. Пулев се изправи пред Атлантическата комисия в щата Калифорния (САЩ) дружно с мениджъра си Ивайло Гоцев и разяснява полемичната обстановка.

Пулев още веднъж съобщи, че реакцията му да целуне Суши е бил била плод на мощните му страсти след срещата, извини се и съжали. 

Припомняме, че Джени Суши е представлявана от известната адвокатка Глория Олред. Тя има богат опит по делата за сексулано принуждение оттатък океана. 

Иначе след решението на Атлетическата комисия на щата Калифорния ще стане ясно дали българската звезда има бъдеще в спорта на американска територия. 

Именно тази комисия лиши краткотрайно лиценза му да се състезава на територията ѝ, а в останалите щати мълчешком се съгласяват с нея. Така това е голяма спънка към този момент пред развиването на Пулев да се бори за известност на най-големия боксов пазар в света.

Сега всеки мач е извънредно значим за мен. Аз съм формален кандидат за международната купа. Мачът бе доста тежък за мен. В 4-ия рунд бях съвсем изгубил и откакто победих бях извънредно благополучен. Бях супер удовлетворен от себе си, че демонстрирах темперамент. Всички хора към мен способстваха за моята емоционалност. След мача бях супер, супер прочувствен. Исках да обърна внимание на всички мои почитатели пристигнали от други страни и щати на Америка. Трябваше да взема огромно решение дали да ме шият на момента, тъй като почти черепът ми се виждаше и към момента кървях. Обръщах внимание на почитателите ми. Тогава пристигна девойка Равало. Аз съм подобен човек, желаех да обърна внимание на всеки един. Тогава пристигна девойка Равало. Бе малко безсрамно от нейна страна. Тя не се съобрази. Дойде да ми каже, хайде, хайде, да създадем изявление. Аз ѝ споделих допустимо най-мило да изчака и ще създадем изявление след 10 минути. С нея се запознахме предния ден на кантара и направихме готино изявление. Всичко бе наред. Тя бе блага. На излизане от залата с Георги се качихме на колата. Той караше. Видяхме девойка Равало в нейната кола, говореше с мъж на стъклото. Тя ме попита по кое време ще създадем празненство. Тогава аз ѝ споделих, че празненството е елементарно, а за мен е извънредно значимо да победя. Тя ми отвърна, че ще пребия Дину, а аз да кажа по кое време ще създадем празненство “, стартира в детайли Пулев.

„ Връщам се на обстановката, когато аз говорех с моите почитатели и по-късно влязохме в съблекалнята. Тя пристигна незабавно. Помолих я да е по-кратно изявлението. Направихме го, в което аз съм с извънредно неприятен британски. Почти не я разбирах. Но аз бях извънредно благополучен, в еуфория, мога да го сравня със положение на човек, който е под въздействие на опиати. Целунах я, тя бе покрай мен. Действах прочувствено. Съжалявам доста и ѝ се оправдавам. Бях извънредно развълнува. Бях благополучен и когато ми задаваше въпросите се почувствах още по-щастлив. Следваха въпрос след въпрос. Първо не можех да давам отговор, второ желаех да се развеселявам на успеха и от еуфория, с цел да приключа изявлението я целунах. След това тя сподели добре, благодаря. Зарадва се, сподели ми, че съм бил необикновен и аз ѝ споделих добре, довиждане, и я прегърнах. Не съм я хващал за дупето. Няма такова нещо. Просто я прегърнах и тя мен и тя си отиде. Всичко бе до там “, продължи Пулев.

„ След което аз отидох в болничното заведение, шиха ме, отидох в хотела, бях доста зле, след шиенето ми се гадеше и ме болеше главата. Усмихвах се, само че не бях добре. Отидохме, бяхме с мои другари на празненство, което никой не бе провел. Просто се видяхме във фоайето. От някъде пристигна девойка Равало и седна до мен, почна, не незабавно, само че примерно по-късно седна до мен и стартира да ми сипе похвали. На мен ми стана прелестно. Тя ми правеше похвали. В един миг обаче ми стана неловко. Исках да сменим тематиката. Взех си телефона. След малко това се повтори. Тя отново пристигна и отново ми правеше похвали. Стояхме си обикновено. Тя бе суперщастлива. Говореше с всички. Бях седнал на дивана, тя пристигна и седна до мен прекомерно близо. Това, което чух от нея е, че тя може би, не си спомня, само че ние се целунахме. Може да я питате. Наистина скърбя за постъпката си, не е редно, само че аз се усещах с оглед метода, по който тя общуваше с мен преди и след мача, не като публицист. Чувствах я като другар. На празненството си говорехме. Казах ѝ „ апелирам те, изтрий частта от видеото, на която те целувам пред камерата, тъй като бях прекомерно прочувствен и имам другарка, за която не е ОК това нещо “. Тя ми сподели, че ще го направи. Това е самата истина. Всичко, което споделям е истината “, добави Пулев.   

След изявлението на Пулев думата взе юристът на Джени Суши - Глория Олред. Тя опроверга думите на Кобрата, като съобщи, че досега той не се е свързвал с клиентката ѝ, с цел да ѝ изиска опрощение. Тя също по този начин подчертава на това, че сред Суши и Пулев няма по какъв начин да е зародило другарство, защото двамата са се срещнали в деня преди багра на българина с Дину. 

Колкото до видеата, които бяха публикувани от щаба на Пулев от празненството в лобибара на хотела, Олред акцентира, че те никога не трансформират обстоятелствата. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР