Българският бизнесмен Георги Тучев, който е собственик на Бачково и

...
Българският бизнесмен Георги Тучев, който е собственик на Бачково и
Коментари Харесай

Сделка за 10 млн. евро: Пловдивчанин купи луксозен имот на Д...

Българският предприемач Георги Тучев, който е притежател на " Бачково " и " Готмар ", е купил през лятото парцел в една от най-луксозните елементи на Париж, който е принадлежал на скандалния американски мултимилионер Джефри Епстийн, заяви " Блумбърг ", представен от dnevnik.bg. Сделката е за малко над 10 млн. евро и обгръща два съединени жилището на бул. " Фош " с обща повърхност 685 кв.м, студио и дребен апартамент на последния етаж на постройката, намираща се на по-малко от километър от Триумфалната арка.

Името на Епстийн притегли вниманието в Съединени американски щати и Европа с това, че е построил и години наред е развивал мрежа за примамване и трафик на девойки, обезчестяване на десетки от тях и даването им за проституция на фамозни и авторитетни негови познати. Сред тях бе и принц Андрю, брат на крал Чарлз Трети, който завърши съмненията против него с извънсъдебно съглашение за милиони долари и бе изваден от майка си Елизабет Втора от листата с членове на фамилията, изпълняващи задължения на Короната.

Епстийн бе наказан на къс период затвор за един от случаите с 14-годишно момиче, след което още веднъж бе арестуван в Съединени американски щати след идване от Париж при разкритията за мрежата му, само че беше открит обесен в килията си.

Част от средствата за парижкия апартамент ще отидат за специфични фонд, с който ръководещите имуществото на Епстийн обезщетяват неговите жертви.

Имотът на втория етаж е с 5-метрови тавани, украсен е от известния фотограф и дизайнер Алберто Пинто и има обилни приемни, сауна, фитнес и зала за разтривки, добавени от Епстийн преди към 20 години.

От " Блумбърг " не са съумели да се свържат с Георги Тучев и щерка му и ги показват с компанията им " Готмар " в град Съединение и нейно изявление, в което тя споделя, че през 2020 година продажбите им са били за над 120 милиона евро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР