Българският бит и култура отново бяха представени в най-романтичната възможна

...
Българският бит и култура отново бяха представени в най-романтичната възможна
Коментари Харесай

Панаирът на Тетевен зарадва жителите и гостите на града

Българският обичай и просвета още веднъж бяха показани в най-романтичната допустима светлина в град Тетевен. Традиционният тетевенски панаир беше открит на площад " Сава Младенов " с присъединяване на представители от националните читалища от общината. Съставите и обединенията показаха своите завладяващи танцови и музикални осъществявания. Малки и огромни дружно се веселиха с доста въодушевление и възторг.
След прелестните осъществявания, кметът доктор Мадлена Бояджиева връчи грамоти на участниците в церемонията по откриването.
Вчера, 29 септември, тетевенци и посетители на града се любуваха на богатата стратегия, която съчета занимания, както за огромни, по този начин и за дребни. Съботният ден стартира с фолклорна стратегия с присъединяване на Христо Косашки и танцов състав, които направиха ужасно шоу. Голямо българско хоро се изви на площада, сврян сред хубостите на града. След това " Барбароните " донесоха доста усмивки на децата с забавни игри и фокуси. В края на вечерта Тони Димитрова се погрижи за положителното въодушевление на тетевенци и посетители на общината с незабравимите си шлагери под светлините на една цветна заря.
Невероятната българска певица и всички участници, съдействали за приятното изкарване по време на тетевенския панаир, благодариха за поканата да станат част от тетевенския дух. Д-р Бояджиева пожела здраве и приятни страсти по време на празника, като добави: " Отново е началото на есента, когато е Традиционният есенен панаир. Той ни зарежда с сила, повдига духа ни и ни кара да се усещаме като деца. За мен, като кмет на града, има изключително значение фактът, че за поредна година сме дружно – дружно в страстта и настроението на празника, дружно и в работата, която вършим за положителното на нашия град ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР