Българският ансамбъл по художествена гимнастика вече има пълен комплект от

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика вече има пълен комплект от
Коментари Харесай

Ансамбълът взе и злато в Минск

Българският отбор по художествена гимнастика към този момент има цялостен комплект от международната чалъндж купа в Минск. След като се окичи със среброто в многобоя, българският отбор по художествена гимнастика извоюва златните медали в смесеното комбиниране с три обръча и два чифта бухалки, както и бронза на 5 топки, с цел да затвърди превъзходното си показване в беларуската столица.

Диамантените девойки " бяха великиолепни по време на целия шампионат, като в края, след много противоречиво занемаряване за сметка на съперничките ни през съвсем цялото време, играта им бе възнаградена със злато с оценка 28.600 точки в смесеното комбиниране. Втори на този край са домакините с оценка 28.450, а трети са украинките с 28.100. Шампионките от многобоя - рускините, позволиха ужасно доста неточности и финишираха последни тук.

Нашите извоюваха и бронзовите медали във финала с 5 топки. Момичетата на Весела Димитрова още веднъж, както през вчерашния ден и оня ден, играха превъзходно и получиха неимоверно високата оценка 29.450.

Това обаче не стигна на ансамбъла ни за повече от бронза на този край. Италианките станаха първи с оценка 29.800, а съветският отбор сграбчи среброто със същата оценка като нашата, само че с една десета по-висока оценка в осъществяване.

Така българският отбор ще се завърне от Беларус с цялостен комплект от медали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР