Българския сериал Пътят на честта“ се завръща за нови епизоди,

...
Българския сериал Пътят на честта“ се завръща за нови епизоди,
Коментари Харесай

Пътят на честта се завръща за втори сезон

 Българския сериал " Пътят на достойнството “ се завръща за нови епизоди, демонстрираха основните герои в него. Сред тях не е мъжа на Мариана Попова Веселин Плачков, чиито воин Киро християнина почина в края на първи сезон. Тогава Плачков упрекна основателите на кино лентата в податливост да демонстрират прекалено много принуждение и опиати на дребния екран. Силвия Петкова, която извършва основната роля в поредицата на Нова телевизия, обаче без терзание се включи в фотосите.

Година и половина откакто бе излъчена и последната серия от първия сезон, клапата на идващия сезон щракна в понеделник.

" Най-после да ви развеселявам с информация, скъпи другари! Последни откраднати почивни дни преди началото на фотосите на втори сезон в понеделник. Дочакахме! И всички доста се вълнуваме “, написа Петкова в обществените мрежи под собствен кадър, сниман на фона на хубав вътрешен басейн. Ивайло Захариев също към този момент е на терен.

Той сподели фотоси от снимачната площадка в първите си минути назад в облик за " Пътят на достойнството ". " Първи дубъл на Втори сезон е сниман. Поехме по " Пътят на достойнството ", написа артистът, който се появи в компанията на София Маринкова. Въпреки че публично Силвия Петкова играе основната роля в " Пътят на достойнството ", София Маринкова е най-харесваният женски облик в драмата. Нейната героиня Жаки стана фаворитка на голямата част от феновете. Новите епизоди ще създадат премиерата си наесен, като по всяка възможност " Ол инклузив “ ще чака до пролетта идващия си сезон
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР