Българските волейболни грандове ЦСКА и Левски, както и значителна част

...
Българските волейболни грандове ЦСКА и Левски, както и значителна част
Коментари Харесай

Волейболните грандове свалят Данчо Лазаров

Българските волейболни грандове ЦСКА и Левски, както и забележителна част от останалите съществени клубове в страната ще нападат властта в родната федерация в лицето на Данчо Лазаров, научи Sportal.bg . Желанието на отборите е да бъде свикано изключително изборно общо заседание на БФВ, след което централата да се снабди с нов началник.

По информация на нашата медия, единствените клубове от Висшата лига, които поддържат Лазаров и настоящето управление, са Арда и Монтана. Шампионките на женското състезание от Марица (Пловдив) също са на страната на болшинството в мъжкия хайлайф.

Тази вест идва единствено дни, откакто стана ясно, че актуалните шефове на волейбола свикаха изключително общо заседание, което ще се организира на 20 декември, а съгласно Любо Ганев задачата е той да бъде изхвърлен от управлението. Знаковият волейболист сега е вицепрезидент на БФВ. От известно време Ганев и Лазаров са в открит скандал.

В петък на специфична конференция ще бъдат показани настояванията и проектите на предприемчив комитет, който се състои от представители на клубовете, които желаят смяна в посоката на българския волейбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР