Българските треньори Георги Чиликов и Петър Колев спечелиха делото, което

...
Българските треньори Георги Чиликов и Петър Колев спечелиха делото, което
Коментари Харесай

Чиликов и Петър Колев осъдиха Иртиш

Българските треньори Георги Чиликов и Петър Колев завоюваха делото, което заведоха във ФИФА против казахстанския Иртиш. Както е известно, двамата бяха част от щаба на Димитър Димитров-Херо в казахстанския клуб, само че в края на юни договорите им бяха прекъснати. Тогава от Иртиш оповестиха,че аргументите за уволнението на българските експерти са “систематични нарушавания и неподобаващо държание на асистентите на старши-треньора, както и за непокорство на старши-треньора ".

Медиите в Казахстан обаче твърдяха, че двамата съзнателно са изпълнявали дилемите си при краткотрайния треньор Сергей Климов. Те са били подготвени да продължат да оказват помощ и на новия старши треньор Милан Миланович, само че управлението е желало непременно да се освободи от тях поради кофликта с Херо при неговото овакантяване.

Юридическата отбрана на Чиликов и Колев беше поета от експерта по спортно право Георги Градев, който разгласява в страницата си във Фейсбук информация за сполучливия излаз от делото в интерес на неговите клиенти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР