Българските състезатели завоюваха отборната купа за шампион на Европейския турнир

...
Българските състезатели завоюваха отборната купа за шампион на Европейския турнир
Коментари Харесай

България спечели отборната купа на BULGARIA OPEN 2017 по таекуон-до ITF

Българските състезатели завоюваха отборната купа за първенец на Европейския шампионат по таекуон-до ITF " BULGARIA OPEN 2017 " в Благоевград, откакто завоюваха 97 медала (25 златни, 24 сребърни и 48 бронзови).

Надпреварата се организира през уикенда за 16-и следващ път, като присъединяване взеха 573 състезатели от България, Македония, Гърция, Сърбия, Румъния, Словения, Австрия, Босна и Херцеговина, Чехия, Италия, Уелс, Англия, Русия, Хърватия в дисциплините спаринг-индивидуално и спаринг-отборно във възрастовите групи: деца (10-11 години), деца (12-13 г.), девойки и юноши (младша 14-15 г.), юноши и девойки ( старша, 16-17 г.), мъже и дами над 18 години.

" Не може да не сме удовлетворени от родното показване, тъй като спечелихме близо 100 медала. Най-радващото за мен е, че при децата, юношите и девойките имахме огромен триумф, което е причина за отлични бъдещи резултати от огромни шампионати. Огромна признателност желая да изкажа на всички треньори от клубовете в България, които демонстрираха, че се работи вярно и професионално в залите във връзка с подготвителния развой. Щастлив съм от думите на Майкъл Пруит (президент на Европейската федерация по таекуон-до ITF), който ни даде за образец като уредници на шампионати. Постарахме се много, с цел да оправдаем упованията и да се приказва с почитание за България. Над 50 индивида екип бяха ангажирани с проявата, които работиха съвсем непрекъснато. Прекрасно е да чуеш поздравления от всички посетители за напъните и цялостната организация ", разяснява след края на шампионата президентът на БФТаекуон-до ITF Марио Богданов.

BULGARIA OPEN 2017 се организира по новите правила на ITF, които включваха разглеждане на противоречивите обстановки единствено и само по видео запис при митинг, като срещата беше спирана до изясняване на проблема. Зачиташе се само чистото игрово време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР