Българските състезатели спечелиха четири златни и два сребърни медала от

...
Българските състезатели спечелиха четири златни и два сребърни медала от
Коментари Харесай

Българите грабнаха всички титли от Откритото първенство на България по бадминтон

Българските състезатели завоюваха четири златни и два сребърни медала от Открития шампионат на България по бадминтон, който приключи в зала "Европа " в София.

Водачките в схемата Стефани Стоева и Габриела Стоева нямаха проблеми на финала против сънародничките си Мария Делчева и Христомира Поповска и завоюваха с 21:8, 21:9 за 19 минути. Водачката в схемата при дамите Линда Зечири взе златото след триумф над Мария Судимач (Сърбия) с 21:7, 21:10 за 22 минути.

При мъжете Илиян Стойнов загуби в разногласието за купата от Лука Бан (Хърватия) с 10:21, 15:21 за 29 минути. За 19-годишния българин това беше първо присъединяване на край на интернационален шампионат при мъжете. Илиян Стойнов и Христомира Поповска завоюваха без игра купата при смесените двойки против номер 1 в схемата Миха Иванчич и Петра Поланч (Словения) след отвод на Иванчич заради травма.

На двойки мъже Даниел Николов и Иван Русев победиха на финала Миха Иванич и Гаспер Кривец от Словения с 21:9, 21:14 за 24 минути. Призьорите бяха наградени от президента на БФБадминтон Володя Златев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР