Българските представители в Евровизия“ 2018 група Equinox завършиха и втория

...
Българските представители в Евровизия“ 2018 група Equinox завършиха и втория
Коментари Харесай

Втора репетиция за EQUINOX в Лисабон

Българските представители в „ Евровизия “ 2018 група Equinox приключиха и втория кръг от подготовки след идването си в Лисабон, заяви Българска национална телевизия.

За разлика от първите проби, през вчерашния ден българският екип е присъединил друга настройка на светлините на сцената и е нанесъл промени по снимането на песента.

„ Доволни сме от напредъка в нашето показване. Смятам, че за едно толкоз комплицирано осъществяване, всичко се получава на най-високо равнище. Разбира се, има още някои неща, които считаме да променим, само че съм уверен, че всичко ще бъде съвършено за същинското шоу на 8 май ”, заяви един от вокалистите в групата Владимир Михайлов по време на втората конференция на българската делегация в Altice Arena.

„ Сцената е в действителност голяма и ни трябваше известно време, с цел да се опознаем с нея, да свикнем със снимането и това къде да застанем в точния миг. Сега обаче се усещаме доста по-уверени, а и със идващите подготовки считам, че изцяло ще се слеем с атмосферата ”, добави Георги Симеонов.

Следващата подготовка на Equinox предстои на 7 май от 16:00 часа българско време, когато е първата цялостна театрална проба за шоуто. В същия ден от 22:00 часа ще се състои жури финалът, когато гласоподават професионалните журита, чийто избор оформя половината от резултата.

Тази година България ще взе участие под номер 10 в първия полуфинал на „ Евровизия “, който ще се организира на 8 май . За българската ария ще могат да гласоподават телевизионните фенове в Испания, Португалия, Англия, Чехия, Белгия, Австрия, Ирландия, Кипър, Гърция, Израел, Швейцария, Финландия, Беларус, Литва, Албания, Исландия, Азербайджан, Естония, Армения, Хърватия и Македония. Ако Equinox се класира за огромния край, феновете ще чуят българската ария още един път на 12 май.

Обществената медия ще излъчи и трите конкурсни вечери (8, 10 и 12 май) от 22:00 часа по БНТ1 и Българска национална телевизия Свят, директно от Лисабон.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР