Българските политици са нагли, те са брутално нагли. Докато народът

...
Българските политици са нагли, те са брутално нагли. Докато народът
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Българските политици са брутално нагли

" Българските политици са нагли, те са брутално нагли. Докато народът мизерства, те си купуват и продават депутати, разменят се милиони за депутатски места, депутати се взимат чартърен. Жалко е, че тъкмо един състезател като мен се постанова да го признае, само че ние просто ударихме дъното “, съобщи пред БТВ боксьорът в тежка категория Кубрат Пулев.

41-годишният Пулев разяснява и метода, по който у нас живеят възрастните хора: " Мъчно ми е, болно ми е, тъй като това е моята България, а тук, българските политици са обрекли на разруха възрастните. Недопустимо е да взимат пенсии от по 300-350 лв., та България е страна от Европейския съюз. Тези хора са работили цялостен живот в името на страната си. Дали са си живота, работили са почтено и съзнателно, а за тях няма кой да се погрижи. Гледам ги, благите, в някое кафе или ресторант по какъв начин се свиват и напряко душата ми се къса ".

Той упрекна българските политици в нарцисизъм: „ Всеки се бие в гърдите и приказва „ аз “, „ аз “, само че когато правиш нещо, не би трябвало да приказваш за него. Хората ще го видят по дейностите ти. Яд ме е единствено, че доста хора се обезвериха и не желаят да гласоподават, а когато не излизат да гласоподават, те се предават. “

„ Човек би трябвало да бъде преди всичко чист съм за себе си и пред съвестта си, а аз до тук виждам единствено персонални желания и ползи. Народът ни не е малоумен. Народът ни, с цел да се довери, той би трябвало да види нещо качествено. Макар че доста пъти към този момент го лъгаха. Аз бях малко дете, когато следих игрите на политиците. И до през днешния ден те са същите ", разяснява Пулев.

Кобрата изясни и за какво се разграничи от политиката, когато имаше неведнъж опцията да влезе в нея - " Защото, за разлика от доста други, които се стремят към политиката, аз не съм изкушен от нищо. Моето прелъщение би пристигнало само, в случай че има по какъв начин да се реализира нещо в името на българския народ. "

Боксьорът насочи обръщение към българите - " В България има доста надарени, стойностни хора и те заслужават да живеят добре. Не виждам за какво би трябвало да поносим. Ние като общество би трябвало да бъдем мощни и да потвърдим, че можем. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР