Българските патриоти сезираха ВАС: Решението на ЦИК за 121 секции

...
Българските патриоти сезираха ВАС: Решението на ЦИК за 121 секции
Коментари Харесай

ВМРО на протест - не сме чужд вилает

Българските патриоти сезираха Върховен административен съд: Решението на ЦИК за 121 секции в Турция нарушава Конституцията и Изборния кодекс!

Налице са и в действителност нарушавания, касаещи равнопоставеността на политическите сили, участващи на изборите на 11 юли.

Това са част от юридическите доводи, приложени с конкретика в жалбата на КП „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “, импортирана посредством ЦИК до Върховния административен съд. Поводът е Решение на ЦИК с №253-НС от 18 юни 2021 година (), което дефинира броя на секции, които се разкриват зад граница. Според него в Турция те от 35 стават 121, т.е. съвсем четири пъти повече.

Поради тези безобразия на следващия ден – 22 юни, вторник, в 12.00 ч. организираме митинг пред Централната изборна комисия, с цел да покажем, че няма да допуснем един български държавен орган да погазва жестоко законите на страната в полза на непозната страна.

Призоваваме всички почтени и родолюбиви български жители да изразят своята позиция и да ни поддържат. България НЕ Е турски вилает. България е суверенна еднонационална страна!.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР