Българските медии се конкурират коя първа няма да интервюира братовчеда

...
Българските медии се конкурират коя първа няма да интервюира братовчеда
Коментари Харесай

Конкурират ли се българските медии коя първа няма да интервюира братовчеда Ради?

" Българските медии се конкурират коя първа няма да интервюира братовчеда Ради и няма да снима къщата в Барселона ". Това написа претендентът за евродепутат от " Българска социалистическа партия за България " Иво Христов във facebook във връзка разкритията, които направи Елена Йончева и сигналите, които подаде до прокуратурата.

От пресцентъра на " Позитано " 20 напомнят, че Радослав Иванов - братовчед на Бойко Борисов, с който министър председателят твърди, че не беседва от години, съгласно документи от Търговския указател, ръководи компании, които са били благосъстоятелност на Бойко Борисов.
Водачът на евролистата на Българска социалистическа партия Елена Йончева разгласи, че братовчедът на премиера - Радослав Иванов, е притежател на някогашния бизнес на Бойко Борисов, в това число ИПОН. От своя страна по-рано Борисов съобщи, че " с единия братовчед не се е виждал 40 година, с другите в прилежащите къщи не си приказвал от 30 година "
Видно от информации по партидите на редица сдружения, в които Борисов е имал присъединяване като притежател и/или шеф, е, че преди да стане кмет на Столична община и по-късно министър председател, той е продал бизнеса си точно на братовчед си Радослав Венциславов Иванов, безапелационна е обаче Елена Йончева.
Днес лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева сподели още документи, които демонстрират заменка, направена в интерес на братовчеда на Борисов до момента в който той е кмет на София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР