Българските кандидати за обучение в английски университети с пълно финансиране

...
Българските кандидати за обучение в английски университети с пълно финансиране
Коментари Харесай

Английските университети стартираха кампания за последно класиране

Българските претенденти за образование в британски университети с цялостно финансиране и по старите условия към момента имат късмет да го получат в границите на акцията за последно класиране на Острова - UCAS Clearing, оповестяват консултантите на „ Интеграл “, уредник на интернационалния план „ Световно обучение “. Процедурата за финален късен банкет отваря през днешния ден - 6 юли, като документи за нея могат да се подават до 31 август, 2020 година

" Това е неповторим късмет за нашите възпитаници да стартират образование на Острова от тази есен, и то при цялостното кредитиране на таксите за претенденти от Европейски Съюз и познатите условия ", прецизират консултантите. Преди седмица британското държавно управление разгласи решението си за смяна на изискванията и преустановяване на кредитирането след Брекзит за ЕС-кандидатите.

От UCAS Clearing ще могат да се възползват 12-класниците, които са кандидатствали, само че не са удовлетворени от постоянния банкет, както и тези, които занапред аплайват за първи път. Могат да вземат участие и възпитаници, приключили през минали години, само че пропуснали кандидатстването или неуспели да се класират за мечтаната компетентност. Може да се подава една кандидатура в един университет съгласно оповестените свободни места, за разлика от постоянния банкет и обичайните 5. При отвод претендентите могат да подадат втора апликация, още веднъж в един университет, прецизират просветителните консултанти.

Водещи английски университети към този момент оповестиха свободни позиции за банкет, като измежду тях са най-предпочитаните досега от българи образователни заведения като Coventry University, Lancaster University, University of Portsmouth, University of Southampton, лондонските University of Greenwich,  Royal Holloway, University of London, University of Westminster. Сред оповестените благоприятни условия е банкет и по желани специалности като стопанска система, маркетинг и реклама, медии и връзки, право, бизнес-мениджмънт, логика на психиката и компютърни науки.

Подробности за късния банкет и свободните позиции по университети ще бъде възложен на претендентите на ексклузивен уебинар „ Кандидатстване във Англия за банкет 2020 и условия за обезпечено студентско финансиране “ на 9-и юли от 11:00 ч. с консултанта на „ Световно обучение “ Николай Христанов. По време на събитието ще се дават препоръки и съвещания за подготовката на документи. Достъпът до уебинара е безвъзмезден, с къса предварителна регистрация в интернет на адрес: http://www.integral.bg/applyinuk/

Предвид независимите просветителни политики на страните в Обединеното Кралство, от „ Световно обучение “ прецизират, че все още само Англия е оповестила желание за смяна на изискванията за банкет за студенти от Европейски Съюз. Все още се чака решението на Шотландия и Уелс, чиито държавни управления имат независими мнения за банкет и възнаграждение на образованието.     

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР