Българските гласоподаватели оттеглят подкрепата си от Продължаваме промяната, хората се

...
Българските гласоподаватели оттеглят подкрепата си от Продължаваме промяната, хората се
Коментари Харесай

Слави Василев: ПП не изпълниха обещанията си, затова хората се върнаха при Борисов

Българските гласоподаватели отдръпват поддръжката си от " Продължаваме промяната ", хората се обърнаха в политическата невъзможност още веднъж към Бойко Борисов като най-адекватен водач. Тази констатация направи политологът Слави Василев, разяснявайки пред бТВ резултатите от изборите.

 

Мнението му е, че това се случва, защото Политическа партия не са изпълнили обещанията си и те не са имали реализация в тяхното ръководство.

От своя страна мнение изрече общественикът и публицист Радослав Бимбалов. " Хората не участваха на тези избори, при толкоз ниска изборна интензивност - участваха твърди електорати. Електоратът на ГЕРБ е голяма администрация, която връща услугата на Борисов, да го върне в джипа ", счита той.

 

Журналистът Явор Дачков счита, че единствената допустима коалиция за държавно управление е ГЕРБ-ПП, само че последните нощес са блокирали тази опция. За него държавно управление няма да има.

 

" Не разбирам за какво е циркът на Политическа партия, те започнаха да крадат от първия ден, аргументът им " Ние сме против корупцията " не важи и спирането на контракта с " Газпром " е най-очевидното нещо, както и цех за акумулатори и така нататък Патосът " Не ние, а ГЕРБ са корумпираните, издиша ", проучва Дачков.

 

Слави Василев счита, че идващият министър председател ще е Гълъб Донев. " Политическа партия в съпротива изключва всички благоприятни условия за това Народно събрание ", добави той. По отношение на поддръжката за Костадин Костадинов и " Възраждане " политологът е уверен, че печели, тъй като приказва добре на хората и печели електорат с възгледи, разнообразни от тези на Политическа партия, ГЕРБ и Демократична България.

 

Проф. Ивайло Дичев счита, че партиите са в " цайтнот ". " Основната фигура " за него е Бойко Борисов, който би трябвало да отстъпи за коалиция за сформиране на държавно управление, счита културният антрополог. Според него всички би трябвало да седнат, в това число президентът Румен Радев, и да помислят за метод за излизане от рецесията, с цел да дойдат вложения от Европа, както и че бюджетът няма да издържи на сегашната инфлация.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР