Българските гимнастички завоюваха осем медала от Гран При и последващия

...
Българските гимнастички завоюваха осем медала от Гран При и последващия
Коментари Харесай

Катрин Тасева спечели злато в Израел, грациите ни си тръгват с осем медала

Българските гимнастички завоюваха осем медала от Гран При и последващия интернационален шампионат по художествена гимнастика в израелския град Холон.

Катрин Тасева завоюва златния орден на бухалки, не оставяйки никакви шансове на съперничките си и с невероятните 22.750 точки заслужи първото място.

Другата ни представителка в този край Невяна Владинова изпусна бухалка и се подреди на шеста позиция с оценка от 19.850 точки.

Тасева сграбчи още един орден, този път във финала на обръч. В него тя още веднъж изигра мощно комбиниране и оценката от 20.950 ѝ отреди третото място в крайното класиране.

Капитанът на народен тим дами самостоятелно Невяна Владинова се добра до бронза на лента с оценка от 19.150, само че нелепа неточност на топка я лиши от място на почетната стълбичка във финала на този апарат. Тя остана четвърта с оценка от 20.500.

На интернационалния шампионат Татяна Воложанина стигна до второто място в многобоя, завоюва златото на бухалки, а на обръч, топка и лента също извоюва сребърни оценки.

Така грациите ни си потеглят с общо осем медала от Израел - два златни, четири сребърни и два бронзови.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР