Българските фенове на сръбската звезда Миле Китич имаха удоволствието отново

...
Българските фенове на сръбската звезда Миле Китич имаха удоволствието отново
Коментари Харесай

Малина и Миле Китич показаха опасна близост

Българските почитатели на сръбската звезда Миле Китич имаха удоволствието още веднъж да го видят онлайн в столицата на негово клубно присъединяване. Изпълнителят от западната ни съседка още веднъж посети България, с цел да радостни феновете си, написа Шоу Блиц.

Сред купонджиите на присъединяване на Миле Китич беше и фолк певицата Малина, която наподобява също е огромна фенка на сръбската звезда.

Малина не пропусна опция да се качи на сцената и да покаже на сръбския си сътрудник своите танцови умения и какъв брой добре върти ханша. Облечена с ултра къси дънкови панталонки тя разкърша снагата си, а наподобява на Миле му беше повече от прелестно и нежно докосваше фолк дивата за кръста.

Публикация, споделена от (@malina.official) на Сеп 13, 2020 в 10:21 PDT

Не можем да отречем, че Малина наподобява прелестно за своите 53 години, а с помощта на физическата интензивност, включваща и танците, поддържа младежкия си дух и визия. Отскоро тя се изявява като независим реализатор, откакто напусна продуцентите си от " Пайнер ", само че все още се оправя повече от чудесно. Намалила е доста доста хонорара си и съумява да си уреди по 2-3 участия на седмица
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР