Български вариант на култовата американска група Destiny’s Child изгря на

...
Български вариант на култовата американска група Destiny’s Child изгря на
Коментари Харесай

Българските Destiny’s Child изгряха в „Гласът на България“

Български вид на паметната американска група Destiny’s Child изгря на родната сцена. С осъществяването си на парчето на американските си колежки Say My Name, Божана, Славина и Миглена от група „ Тринити “ взривиха сцената на музикалното риалити „ Гласът на България “ по Би Ти Ви още в първия му епизод от новия пети сезон. На треньорите Иван Лечев, Поли Генова, Влади Ампов – Графа и Камелия бяха нужни единствено няколко секунди след излизането на девойките и два изпяти от тях тона, с цел да натиснат бутоните пред себе си и да ги изискат в тимовете си.

Още преди „ Тринити “ да се качат на сцената, Поли Генова означи пред сътрудниците си, че ръцете й са изпотени, което е знак, че нещо забавно ще се случи. Явно интуицията й е била вярна, тъй като триото освен провокира крясъци във всички, само че и война за това какъв да бъде изборът им на треньор и тим.

Славина, Миглена и Божана споделиха, че въпреки да се познават от дребни, пеят дружно от по-малко от година. Въпреки това те имат забележителна музикална и театрална симбиоза, която не остана незабелязана и от Камелия, Поли, Графа и Лечев. С колкото и безапелационни думи да се пробваха да ги привлекат останалите обаче, девойките единомислещо избраха да работят с Иван Лечев.

„ Ако вие не сте на край, значи аз нищо не разбирам. Страхотни сте “, бяха първите думи на треньора им, откакто ги поздрави. Решението на „ Тринити “ обаче разстрои Поли Генова, която се надяваше, че ще изберат нея. Лечев обаче не устоя и изкрещя от наслада, че е привлякъл „ перлите “ при себе си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР