Български лекарски съюз организира за пета поредна година една от

...
Български лекарски съюз организира за пета поредна година една от
Коментари Харесай

БЛС събира медицинския елит на научна конференция в Несебър

Български лекарски съюз провежда за пета поредна година една от най-важните научно-практически конференции в областта на опазването на здравето в България.

Около 50 лектори и над 250 участници си дават среща в интервала 24-26 октомври в гр. Несебър.

Целта на форума е представители на научния хайлайф от разнообразни области на медицината да споделят своите визии по отношение на настоящи тематики свързани със опазването на здравето. Два дни водещи имена в медицината ще дискутират деонтологичните проблеми в здравната процедура и предоперативната подготовка и ранното следоперативно възобновяване на пациентите. Особено настоящите в последно време правила за добра здравна процедура ще бъдат наранени по време на конференцията. Разбира се, тематиката за повишение качеството на здравната помощ в България също ще участва.

„ През годините като една от главните цели на БЛС се очерта повишението на квалификацията на лекарите, както и шерването и използването на положителните медицински практики. Вярваме, че такива мероприятия са от изключителна изгода за всеки от участниците, поради практическата им устременост, посредством обмяна на действителен опит от професионалното ни всекидневие “, съобщи доктор Иван Маджаров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР