Български институции и редови граждани се надпреварват да канят най-богатия

...
Български институции и редови граждани се надпреварват да канят най-богатия
Коментари Харесай

"Културни войни" с Владислав Апостолов: Либералите си искат "Туитър"-а обратно

Български институции и редови жители се надпреварват да канят най-богатия човек Илон Мъск на родна почва, откакто съпостави фотография на Белоградчишките скали с фентъзи игра в новата си облага за 44 милиарда $ – обществената мрежа " Туитър ". Готови сме за горещо посрещане на необуздания и непредвидим магнат, татко на 10 деца, който наподобява си е сложил за цел да върне свободното слово на Земята преди да колонизира Марс , а в това време няма нищо срещу колкото се може повече хора да си поръчат от електрическите му коли, до момента в който четат най-новите му статуси в " Туитър " и употребяват интернет от спътниците му.

Но има една каста, за която роденият в Претория бизнесмен въобще не е мечтан посетител на трапезата. Ако имаха опция, тези " мъскомразци " несъмнено щяха да му вземат всичките бизнеси и активи за близо 200 милиарда $, преди да го заточат на някое непознато за тях място, за какво не и край скалите на Северозапада.

Коя е тази каста? Някои я назовават демократичен хайлайф, други я дефинират като прогресистка класа, а трети я схващат като сбирка от корпоративни журналисти-активисти, смятащи до напълно скоро " Туитър " за своя лична площадка за агитация и самотерапия.

Откакто пое обществената мрежа, Мъск токсини живота на всеки небинарен и невротичен създател на заглавия вид " Защо белите хора би трябвало да се извинят за разходките си в парка " . Соевите латета, веган виното и био бургерите със смлени щурци към този момент не са толкоз вкусни на редовия редактор в " Ню Йорк Таймс " или " Хъфингтън поуст ". Корпоративните драскачи усилиха фрапантно дозите с антидепресанти и здравна марихуана, с цел да понесат действителността, в която искрено неприятелски на демократичния режим всесилен магнат си купи любимата  им обществена мрежа и ги подчини на волята си.

Илон Мъск не отстрани акаунта на нито един публицист или деятел в работа на режима. Нямаше цензура или чистка. Той просто върна няколко безобразно неразрешени от предходното шефство профила , измежду които тези на 45-ия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и на световноизвестния интелектуалец Джордан Питърсън.

Това беше задоволително за групов конвулсия на животинска суматоха в средите на хората, които създават новините. Един американски публицист попита: " Колко хора ще умрат в този момент, поради връщането на Тръмп? ", а Тръмп даже още не се е присъединил в купона. Репортерка на режима зададе следния въпрос на американския президент Джо Байдън: " Смятате  ли, че покупката на " Туитър " от Илон Мъск е опасност за националната сигурност? ". А 80-годишният жител на Белия дом с тъга сглоби някакво неуместно сходство на изречение, което да легитимира терзанията на публицистите. Мъск към този момент е разследван от разточителния наказателен уред на властта в Америка.

Да, Илон безкомпромисно отстрани цялото остаряло управление, отговорно за години на брутална идеологическа цензура и осведомителна операция. После се отърва и от множеството чиновници, които в последна сметка се оказаха просто професионални паразити. " Туитър " проработи доста по-добре, с доста по-малко хора. Агресивните дейности на Мъск демонстрираха, че софтуерните корпорации са безобразно раздути с високоплатени " специалисти по разнообразието " . И по цензурата.

Вече има няколко свиреп занимателни репортажа за уволнени модератори на наличието. Един от тях е тъмен мъж на междинна възраст, само че с рокля, нещо като женска прическа и басов глас, с който се показва като Мелиса. И този облик е отговарял за " обективната " регулация в " Туитър "? Както сподели един коментатор: " Фарс на стероиди ". И други хормони.

Изплуваха и ТикТок клипчета на някогашни чиновници, които сами са признавали с горделивост, че действително работят едвам по няколко часа на месец и вървят в първокласните офиси на компанията, с цел да пият гратис вино и да се мотаят в стаите за йога и релакс. " Биг Тех " като забавачка за възрастни .

" Светът би трябвало да разбере истината за нещата, които са се случвали в " Туитър ", даде обещание Илон Мъск тази седмица. Вероятно ще бъдат разкрити чудовищни злоупотреби на всяко равнище. " Туитър " е оперирал като агитационен ръкав на режима , в цялостен синхрон с корпоративните медии . Заличавал е неуместните, заглушавал е " неприятни " обстоятелства, снабдявал е манипулаторите с мегафон . Мъск разгласи за приоритет №1 премахването на всякакво порнографско наличие, прицелено към малолетни. Започна чистка на педофилски сметки – нещо, което остарелият и в пъти по-голям екип даже не намерения да направи.

Няма подозрение, че " Туитър " беше желаната обществена мрежа на професионалната демократична класа . Толкова доста неистини, толкоз доста тиня по естествени хора. Не просто замърсяване на осведомителния поток, а неговото фундаментално деформиране и приспособяване по отношение на ползите на един партийно-корпоративен картел. Да не забравяме и присъединяване на трибуквените организации и служби за сигурност.

Няма по какъв начин през днешния ден Мъск да не е цел №1 на режима. Засега наподобява не му пука изключително. Връща Тръмп, отстранява педофили, стресира либерали и се възхищава на Белоградчишките скали. Как след това да не го поканим на посетители?
По обявата работи: Яна Боянова БНР подкасти: Поколението Z DGtech podcast
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР