Български и чуждестранни звезди усилено загряват за едно от най-чаканите

...
Български и чуждестранни звезди усилено загряват за едно от най-чаканите
Коментари Харесай

Шампионският кантар на Мax Fight 42 събира звездите на бойните спортове в Sofia Ring Mall

Български и задгранични звезди интензивно загряват за едно от най-чаканите спортни събития на сезона – четирдесет и второто издание на най-големия военен шампионат у нас - MAX FIGHT . Предшестващото го супер атрактивно събитие – формалният кантар на състезателите, ще се състои извънредно в Sofia Ring Mall на 2 май от 19:00 ч.

На формалния кантар, който съперничи по атрактивност на самите борби, ще застанат всички български и задгранични бойци, които ще вземат участие в MAX FIGHT 42. Те ще излязат пред своите почитатели и пред медии, с цел да потвърдят, че дават отговор на категорията, в която са декларирали присъединяване.

 MAX FIGHT 42 - конференция @@@

Зрелищното суперсъбитие в Sofia Ring Mall ще събере на едно място най-елитните бойци от ММА, К1 и бокса, предвождани от мениджъра на промоутърската компания – боксовата легенда Детелин Далаклиев. Един против различен ще се изправят 8-кратният победител Калоян Колев и холандският №1 Аря Шейх, един от най-перспективните български бокьори - първенецът на България Йосиф Панов-Пепелянката, против Иван Николов, огромната вяра при дамите – Анита Доганова против гъркинята Мария Каракацани, Александър Петров против Ерол Конинг, както и още доста топ бойци. А за настроението на участниците и феновете ще се погрижат топ DJ и сексапилни танцьорки от екипа на Bedroom Premium.

 MAX FIGHT 42 - конференция @@@

Дългоочакваното събитие е на 2 май от 19,00 часа в Sofia Ring Mall! Входът е свободен!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР