Български глас звучи в бъдещ интерконтинентален хит. Кристин Калиоп (Kristin

...
Български глас звучи в бъдещ интерконтинентален хит. Кристин Калиоп (Kristin
Коментари Харесай

Български глас звучи в бъдещ световен топ хит

Български глас звучи в предстоящ интерконтинентален шлагер. Кристин Калиоп (Kristin Kalliope) записа парчето дружно с двама от международните рапъри в холивудско студио. Песента е в денс жанр, известен и като поп-електро и е продуцирана от международен известния италиански DJ, Бени Бенаси (Benny Benassi). Някои от песните на Бени са взаимно с Мадона, Питбул (Pitbull), Крис Браун. Прогнозите сочат, че ще се подреди измежду топ шлагерите в Америка и Европа. В основата на капацитета на парчето стои гласът на българката Кристин Калиоп. Интересът към наличието й на сцената пораства. Увеличават се и коефициентите, отразяващи viewer-те на нейните песни в музикалните уеб сайтове.

Гласът на българското момиче, набиращо от ден на ден популярност в Холивуд, получава високата оценка на мениджъра Емануел Михарес (Manny Mijares), който я менажира и кани в музикалния план. Мултиплатиненият композитор на песни и управител е създател на шлагера на Кейли Роулънт " What a feeling ", работи в партньорство с Чарли Уалк и голям брой други звезди и топ продуценти. Част е от церемониите на огромни награди – Грами, Оскари, Билборд награди, Еми награди, American Music Awards, а през август 2018 и от премиите на МТВ в Ню Йорк, MTV Video Music Awards.

Рапърът Аяз (Iyaz) e прочут с дебютния си сингъл “Reply ", 3 пъти платинен (има 3Х по 1 милион продажби на сингъла), а песента му е топ 2 на билборд. Носител е на награда  Топ 50 – най-изпълнявани песни за годината. Някои от песните му са взаимно с Деми Ловато, Майли Сайръс, Снуп Дог, Давид Гета. Третият вокал е рапърът MANN, прочут с шлагера си “Buzzing “, дружно с рапъра “50 Cent ".

През юли тази година Кристин журира на World  Championship of Performing Arts 2018. На международния конкурс пристигнаха участници от целия свят. Преди това стана факт и третият неин албум. Той е озаглавен   " Secret ", съдържа 17 песни и е наличен за резервация в интернет пространството.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР