Български дух и традиция лъхат от новата козметична линия Refan’s

...
Български дух и традиция лъхат от новата козметична линия Refan’s
Коментари Харесай

REFAN със специална серия за Пловдив – Европейска столица на култура

Български дух и традиция лъхат от новата козметична линия Refan’s Rose с логото на Пловдив‘2019. В състава на продуктите в органичната серия, създадена от българската компания, основно настоящо лице е неповторимата розова вода с деликатния й мирис.

Дизайнът на опаковките също е вълнуващ и тематичен - стилизиран и изчистен букет от български рози.

Ето за какво изцяло разумно и целесъобразно е решението на REFAN да употребява нейното стартиране на пазара, с цел да оповести партньорството си с Пловдив 2019 – Европейска столица на културата (ЕСК). Така компанията дава опция на посетителите на хилядолетния град да отнесат със себе си парченце от духа на Пловдив и България. А на пловдивчани – да съпреживеят гордостта от родния си град посредством несравним мирис.



Eстествен е изборът на козметичния бранд да изрази съпричастността си към значимото събитие като стане формален сътрудник на Пловдив 2019 – ЕСК . През годините " Рефан България " се е трансформирала в една от емблематичните пловдивски компании, поради дейната поддръжка на разнообразни обществени, културни, благотворителни и спортни начинания в града под тепетата. Козметиката й с натурални съставки от дълго време показва България по най-хубавия метод по света.

На конференция, на която фондацията и компанията публично оповестиха партньорството си Кирил Велчев - изпълнителен шеф на фондация Пловдив 2019 – Европейска столица на културата, изрече откровена, гореща признателност към Ангел Попов – шеф на козметичната компания REFAN, за провежданата от него и компания REFAN богата обществена активност в интерес на града и съобщи: „ Краят на другарството с 29-годишната компания няма да настъпи в края на годината, в която сме Европейска столица на културата. Това, че има брандиран артикул с „ Пловдив 2019”, не значи, че той ще остане единствено за 2019 година " и добави: „ Освен с разпространяване на логото, от козметичната компания подкрепят фондацията и финансово, като към този момент са съдействали за организацията на няколко събития. Представителките на козметичната компания - Албена Димитрова и Велина Евтимова, благодариха за топлите думи и дадоха обещание,че от REFAN няма да стопират дотук, водени от житейската задача,на която постоянно са били правилни – да оказват помощ!

Органичната розова вода в състава на продуктите от линията Refan’s Rose е дeстилирана от свежи цветове на българската маслодайна Rosa Damascena, отгледани в екологично чист регион край село Търничене, Казанлъшко. Розовите насаждения и почвите не са третирани с пестициди, изкуствени торове и други синтетични препарати.
Органичната розова вода има натурални антисептични и антибактериални свойства,
подобрява кръвообращението, поддържа салдото на рН и водния баланс в обмяната на веществата на кожата. Стимулира процесите на регенерация, има успокоителен и противовъзпалителен резултат при обриви, акне и слънчеви изгаряния.
Подходяща е за всички видове кожа, най-много за сензитивна.

Серията съдържа измиващ гел за лице, дневен и нощен крем, бутер крем за тяло, пилинг сапун-гъба и боди мист.

Продуктите от серията Refan's Rose, с помощта на включените в тях дейни съставки, омекотяват, овлажняват и тонизират кожата, като освен това нежно я парфюмират със запаметяващото се благоухание на българската маслодайна роза.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР