Български бизнес проекти, към които Катар проявява интерес за инвестиции,

...
Български бизнес проекти, към които Катар проявява интерес за инвестиции,
Коментари Харесай

Катарски инвеститори с интерес към наши инфраструктурни обекти

Български бизнес планове, към които Катар демонстрира интерес за вложения, бяха разисквани на среща на премиера Бойко Борисов с делегация от Катар, водена от шейх Абдул Азиз бин Али Ал-Тани, член на емирското семейство, и включваща представители на Qatar Investment Autority. Срещата е продължение на диалога на българския министър председател с емира на Катар Шейх Тамим бин Хамад Ал-Тани при започване на март в София.

Фокусът на диалозите беше подложен върху капацитета за съдействие при построяването на инфраструктурни обекти като тунела под „ Шипка “, Автомагистрала „ Черно море “, индустриалната зона в Стара Загора, летищата „ София “ и „ Стара Загора “ и други Друга обсъждана тематика беше обвързвана с опциите за вложения, които дава благосъстоянието на страната ни от минерални и изворни води, както и балнеоложки центрове.

От българска страна в диалозите участваха министрите на районното развиване и благоустройството Николай Нанков и на стопанската система Емил Караниколов, както и кметовете на Бургас и Стара Загора.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР