Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев отговори подобаващо на

...
Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев отговори подобаващо на
Коментари Харесай

Кобрата към Фюри: Ще дойде и твоят ред!

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев отговори уместно на нападките на някогашния международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри. Циганския крал упрекна Кобрата, че не желае да се бие с него.
Според Кобрата обстановката е тъкмо противоположната, а Фюри го употребява с цел да си прави пиар, нещо което не е непознато на нрава на британеца.
" Фюри употребява мен и някои други боксьори, за които знае, че сега не са разполагаем заради разнообразни аргументи, единствено с цел да може да си прави пиар.
Преди няколко години той отхвърли да се бие с мен и то не тъй като беше зает, както аз съм в този момент. Той беше разполагаем, само че просто се уплаши!
Първата ми цел е да стана международен първенец. А не да се удрям единствено с случайни незнайни съперници, каквото прави Тайсън Фюри! Спечелването на тези колани сега е главният ми приоритет.

Ще пристигна редът на Фюри и когато това стане, ще го направя също толкоз безпомощен, колкото братовчед му, който също доста говореше ", сподели Пулев.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР