Българската звезда Стоян Копривленски (11-3) постигна своята четвърта победа на

...
Българската звезда Стоян Копривленски (11-3) постигна своята четвърта победа на
Коментари Харесай

Снайпера с победно завръщане на ринга

Българската звезда Стоян Копривленски (11-3) реализира своята четвърта победа на кръга на най-престижната кикбокс организация GLORY. В среща от галавечерта GLORY 66 в Париж, 25-годишният бургазлия победи Мохамед Ярая, осведоми boec.bg.
 Кобрата и легенда в кикбокса изгледаха онлайн успеха на Тайсън Фюри
Мароканецът получи тежка аркада над лявото око в заключителния рунд и след бърз обзор лекарите прекратиха дуела.

23-годишният Ярая стартира по-агресивно срещата, само че Стоян съумя да наложи своя жанр и да диктува дистанцията. Двамата влизаха на замени без никакво терзание, само че „ Снайпера “ раздаваше по-тежкото правораздаване и закономерно завоюва първия рунд с 3:2 гласа.

Ярая стартира втората част с разкървавен нос и с настройката да малтретира лявото бедро на българина. Въпреки тежките ритници, нашенецът продължаваше да стъпва самоуверено и да търси всяка комфортна опция за по-продължителна композиция.

Вторият рунд също отиде на сметката на Копривленски, който продължаваше да пласира надалеч повече ритници и в това време да тероризира съперника си с доста бързи леви прави.

При оставащи по-малко от 50 секунди до края на мача, Ярая получи дълбока аркада над лявото си око в резултат на два брутални удара от българина.

На лекарите край кръга не им трябваше доста, с цел да преценяват, че мароканецът може да пострада още по-жестоко и вярно взеха решението дуелът да бъде преустановен.

Така „ Снайпера “ се завърна на победния път, откакто претърпя проваляне в последния си мач в края на 2018-та.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР