Българската звезда Димитър Бербатов вече повече от петилетка няма нищо

...
Българската звезда Димитър Бербатов вече повече от петилетка няма нищо
Коментари Харесай

Бербо сред 20-те най-добри трансфера на Юнайтед

Българската звезда Димитър Бербатов към този момент повече от петилетка няма нищо общо с Манчестър Юнайтед, само че очевидно е оставил задоволително дълбока диря на "Олд Трафорд ". Доказателство за това е включването му в класацията за 20-те най-хубави прехвърлянето на "червените дяволи " в историята на Премиършип.

Въпросната класификация беше направена от авторитетното издание Goal.com, а договорката с Тотнъм за българския нападател е сложена на 14-о място. Така той изпреварва прехвърлянията на Антонио Валенсия, Хавиер Ернандес, Давид де Хеа, Робин ван Перси и Пол Погба съгласно създателите.

За най-хубава договорка в историята на Премиършип за Юнайтед е несъмнено прекосяването на Ерик Кантона от Лийдс през 1992 година, последван от прехвърлянето на Рой Кийн година по-късно.

Следват покупко-продажбите за Анди Коул, Оле Гунар Солскяер, Теди Шерингам, Яп Стам, Рууд ван Нистелрой, Рио Фърдинанд, Кристиано Роналдо, Уейн Рууни, Едвин ван дер Сар, Неманя Видич и Майкъл Карик.

Ето и какво написа в частта от материала, отдадена на Бербатов:

"Българинът се трансформира незабавно в огромен любим на почитателите, тъй като избра Юнайтед пред Сити. Той осъществя девет гола още в първия си сезон, само че значимото е, че завърши акцията като индивидът с най-вече асистенции. "

"Той постоянно играеше за тима, а не за себе си. Бавната му игра постоянно му носеше рецензии от медиите, само че в никакъв случай и от почитателите, тъй като той постоянно ги радваше с класни отигравания и клинични завършеци ", написаха от Goal.com.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР